Herenhof 183 | 2402 DK | Alphen aan den Rijn T: 0172418787 | E: info@tenbrinkfood.com
Jumbo_Ten_Brink_logo_zw.png
jumbo-ten-brink-header-zw.png

Jumbo wakkert schaatskoorts in Nederland aan

Geplaatst op 19 januari 2018 om 10:24 door Jeroen Smit

3800 keer gelezen

Jumbo is al jarenlang de trotse sponsor van Team LottoNL-Jumbo en start, als groot fan van schaatsen, deze week met een nieuwe landelijke schaatscampagne. Zo introduceert de supermarktketen de Jumbo S’FANmuts. Een eerbetoon aan Sven Kramer en alle andere schaatstoppers die de komende maand op jacht gaan naar die felbegeerde Olympische medailles.

De volledige winst van de S’FANmuts gaat naar Spieren voor Spieren, het goede doel waar Sven Kramer hoofdambassadeur van is. Kramer speelt tevens de hoofdrol in de nieuwe schaatscommercial van Jumbo, die vandaag gelanceerd wordt. Als fan van schaatsen, omarmt Jumbo ook het verdere winterseizoen het schaatsen met diverse initiatieven. Zo is Jumbo deze winter hoofdsponsor van de Coolste Baan van Nederland.

Partner Coolste Baan van Nederland
Jumbo zet al jaren vol in op gezondheid en moedigt haar klanten daarbij aan om gezonder te eten én meer te bewegen. Daarom motiveert Jumbo haar klanten ook om zelf de ijzers onder te binden. Jumbo is de hele winter ‘Presenting Partner’ van de Coolste Baan van Nederland. Deze vierhonderd meter lange schaatsbaan is van 18 januari t/m 28 februari 2018 te vinden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Op de Coolste Baan organiseert Jumbo in februari de Jumbo Schaatsdagen, voor klanten uit de regio Amsterdam. Daarnaast wordt de baan op 9, 10 en 11 maart het strijdtoneel van het WK Allround schaatsen, waar Jumbo duizenden kaarten voor gaat weggeven.

Reageren