Herenhof 183 | 2402 DK | Alphen aan den Rijn T: 0172418787 | E: info@tenbrinkfood.com
Jumbo_Ten_Brink_logo_zw.png
jumbo-ten-brink-header-zw.png

Beste product van het jaar Jumbo appeltaartje

Geplaatst op 16 december 2016 om 15:00 door Test Bijenkorf

4629 keer gelezen

Het is de kers op de taart en in dit geval de Jumbo Roomboter Appeltaart. Vorig jaar viel het Jumbo appeltaartje in de prijzen in de categorie Diepvries en nu in de categorie Banket. Twee andere Jumboproducten - Jumbo Allerslimste Koop Stroopwafels en Jumbo Allerslimste Koop Zacht & Sterk Toiletpapier - kwamen net als vorig jaar óók in hun categorie als beste uit de bus. Jumbo Biologische Romige Pompoensoep is voor het eerst uitgeroepen tot categoriewinnaar.

“Het is een grote eer dat ons ambachtelijke appeltaartje zo goed is beoordeeld door consumenten”, aldus Ed van de Weerd, directeur Commercie bij Jumbo. “Eerder kwam dit lekkere banket ook al als beste uit de Appeltaarttest van VROUW. We zijn er bovendien erg trots op dat Jumbo Biologische Romige Pompoensoep, Jumbo Allerslimste Koop Stroopwafels en Jumbo Allerslimste Koop Zacht & Sterk Toiletpapier eveneens tot de beste in hun categorie behoren.

De onafhankelijke en kwantitatieve consumentenverkiezing Beste Product van het Jaar is een initiatief van retailpartner Q&A in samenwerking met Consumer Contest Company. In totaal waren 27 Jumbo producten genomineerd.

Reageren